Booking
 Εξερεύνηση της φύσης στα μονοπάτια πεζοπορίας της Κρήτης

Εξερεύνηση της φύσης στα μονοπάτια πεζοπορίας της Κρήτης

Εξερευνήστε τις πεζοπορικές διαδρομές της Κρήτης και ξεκινήστε μια εκπληκτική περιπέτεια μέσω των φυσικών θησαυρών της.

Η Κρήτη είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της περιπέτειας και του περιβάλλοντος, με το τοπίο της να αποτελείται από απόκρημνα βουνά, καταπράσινες κοιλάδες και πανέμορφες ακτές. 

Ξεκινήστε την εξερεύνησή σας από το φαράγγι της Σαμαριάς, ένα από τα πιο φημισμένα μονοπάτια πεζοπορίας στην Ευρώπη. Διασχίστε τα δαιδαλώδη μονοπάτια του, που περιβάλλονται από πανύψηλους βράχους και πλούσια βλάστηση, καθώς περνάτε μέσα από αυτό το απόθεμα βιόσφαιρας της UNESCO.

Για μια παράκτια περιπέτεια, κατευθυνθείτε στο Ευρωπαϊκό Μονοπάτι Μακράς Απόστασης Ε4, όπου η μαγευτική θέα στη θάλασσα συνοδεύει το ταξίδι σας κατά μήκος της άγριας ακτογραμμής της Κρήτης. Ανακαλύψτε κρυμμένους όρμους και παρθένες παραλίες, ιδανικές για μια δροσιστική βουτιά ή ένα ήσυχο πικνίκ.

Για όσους αναζητούν μια ορεινή απόδραση, επιχειρήστε στα Λευκά Όρη, όπου ένα δίκτυο μονοπατιών προσφέρει πανοραμική θέα στο νησί από κάτω. Περπατήστε μέσα από αρχαίους ελαιώνες, γοητευτικά χωριά και ευωδιαστά πευκοδάση, καθώς βυθίζεστε στην ομορφιά των φυσικών τοπίων της Κρήτης.

Είτε είστε έμπειρος πεζοπόρος είτε αρχάριος εξερευνητής, τα μονοπάτια πεζοπορίας της Κρήτης σας καλούν με την υπόσχεση της περιπέτειας και της ανακάλυψης, προσκαλώντας σας να γνωρίσετε την παρθένα ομορφιά του νησιού με τα πόδια.